Belépés
FõoldalKeresésOldalakHirdetésekNévjegyekRegisztrációBelépés
<< < < |<
Hírek
Írj nekünk

Video-k

Képgaléria

Újévi sms

Viccek

Flash

Mókás-Vicces Progik

Power Point (pps)

Egyveleg

Egyéb

egér vicc

Humoros találós kérdések

Kedvencekhez A jókedv ereje
2012-12-02 17:39:41

Kedvencekhez Nevetés trükkök
2012-12-02 08:55:30

Kedvencekhez A kiadós kacagás levezeti a feszültséget és gyógyít
2012-12-01 09:33:40

A kiadós kacagás levezeti a feszültséget és gyógyít A kiadós kacagás levezeti a feszültséget és gyógyít
2012-12-01 09:33:40

A kiadós kacagás levezeti a feszültséget és gyógyít

Egy csecsemő naponta 400-szor neveti el magát, míg egy felnőtt maximum tizenötször. Pedig a mai rohanó világunkban egyre inkább szükség lenne a természetes, és az egyébként velünk született jó kedélyünk megőrzésére.

A nevetés a férfiaknál eleinte vérnyomásnövelő és pulzusszaporító hatású, a nőknél pedig pont az ellenkezője, de a végeredmény ugyanaz: egy lenyugodott, oldott, jó érzésű állapot. A kacagás a szakemberek szerint valóságos gyógyszer. Dr. Leopold Judit szerencsére egészségesnek mondhatja magát, de a gondok, és az idegeskedés nem kerüli el, ezért úgy döntött, hogy ellátogat a Hahotaklubba.

Az elnevezés első hallásra ugyan nevetségesnek tűnik, mégis, a klubtagok állítják, nagyon is komoly dologról van szó. Hetente egyszer egy iskola tornatermében gyűlnek össze, és egy órán keresztül nevetnek. Még egymás üdvözlése is kacagással történik és azt mondják, az ottani játékos bolondozások nyújtotta élményekből táplálkoznak egész héten. Nem csoda, hisze, a kacagás egy belső kocogás.

Erősíti az immunrendszert, életerőt, energiát ad és segít levezetni a fölöslegesen felgyülemlett feszültséget. Mindezek együttes hatására aztán szinte mindenféle betegségből való kigyógyuláshoz segítséget nyújt. Bizonyított tény, hogy az optimista emberek egészségileg is jobb állapotban vannak. A jóízű spontán kacagás tehát egy erőltetett nevetésből alakul ki, ami egy visszatérő, ütemes tapssal kísért rigmuson alapszik, majd jöhetnek a különböző nevetésfajták. Például a testmozgással körített úgynevezett hinta-hahota, a tejeskávé-kacaj, vagy mondjuk az oroszlán-röhögés.

Kedvencekbe | Nyomtatóbarát változat |
Címzett:
Küldõ neve:
Felhasználói név
Jelszó


Elfelejtette jelszavát?
Kedvencekhez A jókedv ereje
2012-12-02 17:39:41

Kedvencekhez Nevetés trükkök
2012-12-02 08:55:30

Kedvencekhez A kiadós kacagás levezeti a feszültséget és gyógyít
2012-12-01 09:33:40


Kiemelt Névjegy
Megint egy
retz
xy gyógyszertár
Hír keresés
Minden oldalon
Tartalmaz
Kezdõdik
Pontos egyezés
developed by Centrumnet Systems